Версія для друку
Четвер, 09 вересня 2021 17:09

На теренах Ковельського району пройшла акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» 

Рятувальники Ковельського районного управління ДСНС України у Волинській області систематично здійснюють пізнавально-роз'яснювальні заходи, направлені на профілактику дитячого травматизму та навчання молоді основам безпеки життєдіяльності. Одним з дієвих методів проведення виховної роботи є здійснення практичних заходів громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

09 вересня 2021 року рятувальники на території 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області в м. Ковель, провели пізнавальний захід для учнів 2-х  класів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 м. Ковель.

Надзвичайники продемонстрували дітям технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, відповіли на питання дітей. Розповіли про небезпеку під час використання відкритого вогню при відпочинку в лісі,  наголосили на правилах  поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я, нагадали номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі. Також нагадали про  заборону використання небезпечних піротехнічних предметів.

В свою чергу, керівництво закладу підкреслило, що проведення таких практично-пізнавальних заходів дозволяє поглибити свої знання з питань безпеки життєдіяльності, зацікавити дітей, та сприяє їх розвитку. Вихованцям закладу було вручено інформаційні листівки з правилами життєдіяльності.

 

Ковельське районне управління ГУ ДСНС

України у Волинській області

Переглядів 385

Галерея зображень