Версія для друку
П'ятниця, 10 вересня 2021 15:08

Привітали з професійним святом

Щорічно у другу неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники нафтової, газової, нафтопереробної промисловості.

10 вересня 2021 року, напередодні професійного свята, працівники Ковельського відділення АТ «Волиньгаз» зібралися у актовій залі своєї організації на урочисті збори. Привітати працівників прибули заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло.

Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман передав вітання від голови Ковельської районної державної адміністрації Ольги Черен та подякував працівникам газового господарства за сумлінну і надзвичайно потрібну людям працю, наполегливість, витримку, відданість своїй професії та побажав міцного здоров’я, миру, гарного настрою, невичерпного життєвого оптимізму, нових звершень і досягнень.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Подякою голови Ковельської районної державної адміністрації та голови Ковельської районної ради відзначено колектив Ковельського відділення АТ «Волиньгаз», а також Почесною грамотою Ковельської районної державної адміністрації та Ковельської районної ради нагороджено Руслану Рашкевич, головного  інженера Ковельського відділення АТ «Волиньгаз» і Романа  Пителя,  монтера  6 розряду групи ЕХЗ  Ковельського відділення АТ «Волиньгаз».

Керівник Ковельського відділення АТ «Волиньгаз» Олег Гнатюк у своєму виступі зазначив, що на сьогоднішній день організація успішно виконує поставлені завдання, а також висловив слова щирої подяки працівникам підприємства, побажав міцного здоров’я і родинного благополуччя. Завершилися урочистості яскравим концертом творчого гурту «Барви», учасники якого подарували присутнім позитивні емоції та чудовий настрій.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності т комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 361

Галерея зображень