Версія для друку
Понеділок, 06 вересня 2021 14:35

Співпраця органів виконавчої влади з духовенством Ковельщини

Голова Ковельської  районної державної  адміністрації Ольга Черен спільно з головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком, 06 вересня 2021 року,  провели зустріч з представниками релігійних громад Ковельського району.

У ході спілкування учасники зустрічі обговорили різнопланові питання, зокрема, щодо ролі релігійних громад у духовному розвитку жителів краю, взаємодії представників влади та духовенства різних конфесій, створення робочої групи Ради церков, затвердження положення про Раду церков, а також участь та проведення спільних заходів.

Учасники заходу також приділили увагу питанню пошуку шляхів відновлення викладання у школах предмету «Основи християнської етики» та зниження тарифів на газ для церков, як для населення.

В ході діалогу було відзначено, що релігійна ситуація в районі є стабільною, міжконфесійні відносини будуються на засадах толерантності та взаємоповаги. На завершення, голова райдержадміністрації Ольга Черен висловила вдячність усім, хто прибув на зустріч та зазначила, що районна влада відкрита до діалогу та співпраці з усіма представниками духовенства.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 626

Галерея зображень