Версія для друку
Понеділок, 06 вересня 2021 12:49

Зустріч учасників Паралімпійських ігор в Токіо

Сьогодні вночі, 6 вересня 2021 року, заступник Ковельської  районної державної  адміністрації Дмитро Красносельський разом з представниками влади Волинської області зустрів в аеропорту «Бориспіль» частину спортсменів національної збірної команди України, які повернулась з Паралімпійських ігор з Токіо. Серед паралімпійців  були спортсмени Волинської області і зокрема Ковельського району Сергій Ємелянов, Марина Мажула, Окапінський Ярослав та тренер Вячеслав Загреба. Частина команди   залишилась для участі у церемонії закриття Паралімпіади-2020.

До Києва прилетіли атлети, які представляли нашу країну у таких видах спорту як плавання, настільний теніс, велоспорт, легка атлетика, голбол. На батьківщині героїв-паралімпійців зустріли по-святковому з квітами та кульками.

Паралімпійські ігри-2020 у Токіо тривали від 24 серпня до 5 вересня 2021 року. Змагання були перенесені на рік через пандемію коронавірусу. Честь України захищали 143 паралімпійці у 15 видах спорту. За 12  днів наші спортсмени зуміли завоювати 98 нагород: 24 золоті, 47 срібних та 27 бронзових. Українська команда посіла шосте місце в медальному заліку і стала п'ятою за кількістю нагород.

Відрадно, що жителька Ковельського району Марина Мажула стала срібною призеркою у веслуванні на байдарці - одиночці.  На дистанції 200 метрів вона фінішувала із часом 54,805 сек, пропустивши вперед представницю Німеччини Едіну Мюллер. Бронзовою стала Катерін Воллерман з Чілі.  Для Марини це перші Паралімпійські ігри. 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 465

Галерея зображень