Версія для друку
Четвер, 02 вересня 2021 12:49

До відома всіх перевізників!

Ковельська районна державна адміністрація оголошує про проведення 05 жовтня 2021 року конкурсу на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі території Ковельського району, № 1222 «Тур – Жиричі (через Ратне)».

Термін подання документів - по 20 вересня 2021 року включно.

З визначеними умовами конкурсу, характеристикою об’єкта конкурсу та зразками документів можна ознайомитись на офіційному вебсайті Ковельської райдержадміністрації: http://www.koveladm.gov.ua в розділі «Пасажирські перевезення», далі «Оголошення про конкурси»; "Перелік документів для участі в конкурсі".

Додаткову інформацію щодо конкурсу можна отримати у відділі інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації, тел. (03352) 7-17-03, 7-17-43 електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відділ інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації

Переглядів 383