Версія для друку
П'ятниця, 03 вересня 2021 15:01

Шановні підприємці району!

Уже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Приватне підприємництво є важливим чинником економічного розвитку держави та зростання добробуту її громадян. Без діяльності підприємців важко уявити собі існування нашого суспільства. Саме від успішного розвитку малого й середнього бізнесу, а також діяльності великих компаній залежить якість реалізації економічних реформ в Україні, можливість вирішення соціально-економічних проблем і, як наслідок, розвиток і зміцнення національної економіки загалом.

Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами, благодійна діяльність – все це складові Вашої участі в розвитку держави та Ковельщини зокрема. Підприємці нашого району – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітання рідного краю.

Тож дозвольте у цей святковий день побажати процвітання Вашому бізнесу, успішної реалізації ідей і проектів, надійних партнерів, невичерпної енергії, впевненості у власних силах, фінансово-економічної стабільності в країні, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам!

З повагою,

Ольга Черен, голова Ковельської райдержадміністрації,

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 370