Версія для друку
Четвер, 02 вересня 2021 16:47

Підприємців Ковельщини привітали з професійним святом

Уже традиційно в першу неділю вересня, згідно з Указом Президента, у нашій державі, відзначається День підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання значної ролі, яку відіграють у розвитку нашої економіки підприємництво і приватна ініціатива.

Напередодні, 2 вересня 2021 року у стінах райдержадміністрації відбулась  передсвяткова зустріч керівництва району з підприємцями Ковельщини. З людьми, від яких безпосередньо залежить розвиток держави та нашого краю, зокрема, які створюють нові робочі місця, забезпечують населення необхідними товарами й послугами, дають чималі надходження до бюджетів усіх рівнів. Зустріч відбулась у приязній та теплій атмосфері. Підприємці розповідали про свої досягнення, про проблеми, які існують в їх повсякденній діяльності. Вітаючи підприємців з прийдешнім професійним святом, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак побажали їм міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму, невичерпної наснаги у праці, успіхів у бізнесі, вдалих угод та надійних партнерів.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Ковельщини, активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця було нагороджено подяками голови Ковельської райдержадміністрації та голови Ковельської районної ради приватних підприємців Ковельського району: Ігоря Баєва, Анатолія Возняка, Оксану Войтюк, Галину Козачук, Оксану Козел, Ірину Кононенко, Сергія Корсака, Григорія Самолюка, Петра Смолярчука, Максима Сомського, Оксану Стасюк, Олену Тищук, Володимира Шума, Миколу Луцкевича, Руслану Нестерук, Петра Нестерука.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 399

Галерея зображень