Версія для друку
Середа, 01 вересня 2021 09:17

Дорогі школярі та студенти Ковельщини! Шановні педагоги та батьки!

Дорогі школярі та студенти Ковельщини! Шановні педагоги та батьки! Прийміть найщиріші вітання з Днем знань та початком нового навчального року! 

Початок нового навчального року одне із найсвітліших свят - це день очікувань, радості і надій, це свято кожного із нас.  Перше вересня єднає учнів, студентів, батьків та вчителів і веде всіх в новий світ - світ знань і відкриттів.

Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником. Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

У цей день вітаємо учнів, вчителів, студентів, викладачів з початком нового навчального року, бажаємо успіхів у досягненні поставлених цілей. Особливих побажань заслуговують першокласники й першокурсники, для яких почався важкий шлях до нових знань і яким належить пройти його, не боячись перешкод й труднощів.

Дорогі учні та студенти! Перед вами відкриваються широкі життєві дороги і великі можливості. Докладайте усіх зусиль для сумлінного навчання, ніколи не пускайте у серце зневіру і байдужість, ставте перед собою високі цілі, любіть рідну землю, пишайтеся нашою незалежною Українською державою, шанобливо ставтеся до своїх вчителів і батьків. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку.

Дорогі вчителі та викладачі! Щиро й сердечно вітаємо вас із Днем знань, початком нового навчального року. Хай новий навчальний рік принесе вам приємні враження, яскраві та нові відкриття. Нехай кожний педагогічний колектив сповна відчує результати своєї праці, а батьки – радість і гордість за своїх дітей.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє. Здоров'я вам, благополуччя, наснаги, терпіння, родинного тепла, старанних учнів та життєвого оптимізму.

Із першовересневим святом, дорога освітянська родино Ковельщини!

 

З повагою

Ольга ЧЕРЕН, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав ШВОРАК, голова  Ковельської  районної  ради  

Переглядів 385