Версія для друку
Понеділок, 23 серпня 2021 12:57

У Луцьку підняли найвищий Державний Прапор України в області

Сьогодні,  23 серпня 2021 року, в обласному центрі відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, біля найвищого флагштоку Волині на якому замайорів найбільший синьо-жовтий стяг в області.

Участь у церемонії підняття Державного Прапора України взяла голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен.

Учасники заходу прослухали з екранів привітання з державним святом Президента України Володимира Зеленського, який взяв участь у церемонії підняття найбільшого Державного Прапора у географічному центрі України – селі Мар’янівна Шполянського району Черкаської області.

Після виступу Глави держави одночасно в усіх регіонах України   були підняті державні прапори. На Волині також піднято найбільший Державний Прапор України в області – розмір полотнища 8х12 м, висота флагштоку 50 м.  

У своєму виступі голова Волинської  облдержадміністрації Юрій Погуляйко зазначив, що сьогодні ми відзначаємо одне з найбільших національних свят – День Державного Прапора України. Під цим прапором Україна пройшла шлях випробувань та досягнень і утвердилась як суверенна держава. Для українців синьо-жовте полотнище – не лише державний символ, до якого ми ставимося з особливою повагою. Прапор України – це символ національної єдності, честі та гідності, краси та багатства української землі, прагнення українців до миру та свободи».

В продовж заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя за незалежну України. Ліцеїсти поклали квіти від учасників урочистостей до підніжжя пам'ятника борцям  за волю та незалежність України.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 472

Галерея зображень