Версія для друку
Неділя, 22 серпня 2021 21:36

Любомльська та Рівненська громади відзначили головне свято країни – День Незалежності України

День Незалежності України – це найбільше національне свято, історичний день в історії розвитку української держави. До своєї незалежності Україна йшла довгим шляхом, а історія формування української держави має тисячолітню традицію.

Голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, депутат Ковельської  районної ради Олександр Пасенковський, 22 серпня 2021 року,  взяли участь  у заходах до Дня Незалежності України, які відбулись в Любомльській та Рівненській територіальних громад.

Учасники заходів хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих українців та спільно з духовенством громад помолились за мир в Україні, за здоров'я наших захисників і їх родин.

Під час урочистостей керівники виконавчої гілки влади району  привітали жителів та гостей громад з головним святом нашої держави з Днем Незалежності України, а також виконали  приємну місію і вручили до 30-ї річниці Незалежності України Почесні грамоти обласної державної адміністрації, Ковельської  районної державної  адміністрації, Ковельської  районної  ради  представникам територіальних громад.

Прапор України – це гордість, слава і велич нації! Ювілейну річниці Незалежності України у Рівненській територіальній громаді розпочали з урочистої пішої ходи. Учасники якої пронесли вулицями села Рівне 30-ти метровий Державний Прапор України. До величної ходи із Державним Прапором України також долучилися очільники та представники влади Ковельського району.Святкові заходи вдалися урочистим та веселим, сповненим посмішками, гумором та позитивними емоціями. Для своїх земляків та гостей свята працівники та аматори сцени подарували приємні хвилини відпочинку – віршами, піснями та щирим українським словом.

З Днем Незалежності, українці! Любіть та бережіть свою країну — нашу рідну Україну!

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 505

Галерея зображень