Версія для друку
П'ятниця, 20 серпня 2021 13:30

У Ковелі відбувся перший молитовний сніданок

Кожен  українець знає, що День Незалежності України - це свято, яке віддзеркалює одвічне прагнення українського народу до єдності.

Напередодні  величного  свята, 20 серпня 2021 року,  вперше в Ковелі  відбувся молитовний сніданок, який об’єднав в собі представників влади району, міста, територіальних громад, релігійних конфесій, політичних сил, бізнесу, освіти і культури, депутатів місцевих рад, військових капеланів та  учасників АТО.

Розпочався  молитовний  сніданок традиційно з молитви. У спільній молитві присутні помолились за мир в Україні, за здоров'я наших захисників і їх родин, добробут наших громадян. Хвилиною  мовчання вшанування пам’яті полеглих Героїв, які віддали свої життя за Незалежність і волю України..

Впродовж заходу лунали вітання від представників влади,  релігійних конфесій, військових капеланів, підростаючого покоління Ковельщини, а особливу атмосферу молитовного сніданку створювали музичні виступи.

Під час молитовного сніданку також був оголошений благодійний збір коштів для паралімпійців Ковельського району, які увійшли до національної паралімпійської збірної команди України до Токіо.  XVI літні Паралімпійські ігри триватимуть у Токіо в період 24 серпня – 6 вересня 2021 року.  У Паралімпіаді беруть  участь 143 українських атлети, які змагатимуться в 15 видах спорту.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 481

Галерея зображень