Версія для друку
Четвер, 19 серпня 2021 12:27

В області проходить засідання 7 сесії Волинської обласної ради

Сьогодні, 19 серпня 2021 року, розпочалося засідання 7 сесії Волинської обласної ради, у якому за дорученням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка бере участь перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

Окрім того, засіданні присутні заступники голови облдержадміністрації Ігор Чуліпа, Олександр Троханенко, Вікторія Левчук та керівники структурних підрозділів ОДА. Від Ковельщини у роботі сесії обласної ради беруть участь голова районної державної адміністрації Ольга Черен та голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак.

Слід зауважити, сьогоднішнє засідання сесії Волинської обласної ради сьомого скликання проходить в урочистій та святковій атмосфері з нагоди прийдешнього 30-річчя незалежності України. Тож участь у роботі сесії беруть також видатні особистості Волині, які своєю діяльністю зробили неоцінений вклад в розвиток, як нашого регіону, так і України в цілому.

На порядок денному роботи сесії обласної ради розглядатимуть соціальні, економічні та інші важливі питання розвитку та життєдіяльності Волині.

За матеріалами управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 425