Версія для друку
Вівторок, 17 серпня 2021 11:07

Щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, 17 серпня 2021 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулась щотижнева оперативна нарада, яку провела голова райдержадміністрації Ольга Черен. Нарада пройшла за участю заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

В ході наради йшлося про нагальні проблеми і завдання з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації та про завдання райдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району на поточний тиждень.

Надзвичайно важливим питанням на сьогодні залишається хід вакцинації населення, зазначила голова райдержадміністрації Ольга Черен. І хоч нині на лікуванні перебуває невелика кількість хворих коронавірусом, Ольга Миколаївна наголосила на потребі здійснення щеплень, особливо серед населення груп ризику. У медичних закладах району, наявні різні види вакцини. Тож усі охочі можуть скористатись можливістю отримати і першу, і другу дозу препарату, у пунктах масової вакцинації та амбулаторіях ЗПСМ. Загалом за тиждень у районі вакциновано 2951 особу. Голова райдержадміністрації Ольга Черен дала доручення усім керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації щодо невідкладного проведення вакцинації працівників держустанов та закладів соціальної сфери району.

Про організацію та забезпечення пожежної безпеки в закладах соціальної сфери та з масовим перебуванням людей доповів начальник Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік. Посадовець відмітив, що протягом останніх років в Україні трапилось ряд значних пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей, на яких загинуло близько сотні людей та отримали травми більше двохсот. У 2019 році в м. Одесі, у Одеському коледжі економіки сталося пожежа на якій загинуло 16 людей, 32 людини було травмовано. На початку 2021 року у неофіційному будинку пристарілих в м. Харьків сталась пожежа. Де загинуло 15 осіб та 5 осіб були травмовані. Для реагування та недопущення таких пожеж, Прем’єр міністром України були видані відповідні доручення щодо здійснення заходів державного нагляду стосовно перевірки цих об’єктів. Загалом на території Ковельського району 13 об’єктів які надають соціальну допомогу, 299 закладів охорони здоров’я, 334 закладів освіти, що перебувають на обліку. На усіх об’єктах в різні терміни були здійснені планові та позапланові  заходи державного нагляду (контролю) з питань пожежної та техногенної безпеки Загалом на усіх об’єктах ситуація з пожежної безпеки  в задовільному стані.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Ілюшик проінформував про туристичний похід «Стежками Полісся», присвячений 30-річчю Незалежності України.

Також керівники управлінь, відділів, служб проінформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

По завершенню наради голова райдержадміністрації Ольга Черен надала керівникам структурних підрозділів відповідні доручення.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 403

Галерея зображень