Версія для друку
Субота, 14 серпня 2021 17:30

На Волині говорили про підготовку до теплопостачання в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

За дорученням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка вчора, 12 серпня 2021 року, його перший заступник Сергій Мовенко провів нараду із головами та представниками міських (міст обласного значення) рад. Зокрема, учасники робочої зустрічі обговорили питання теплопостачання в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та процес вакцинальної кампанії в області.

Відтак, учасники нарадами поінформували про вжиті заходи з належної організації опалювального періоду, а також обговорили план подальших дій, що забезпечать безперебійне постачання послуг з теплопостачання в області.

Слід зазначити, що на сьогодні теплопостачальні організації Волині готові до опалювального сезону на 65%. Відтак, Сергій Мовенко акцентував увагу на активізації роботи влади на місцях спільно з теплопостачальними підприємствами. 

Щодо вакцинальної кампанії в області перший заступник голови ОДА зазначив, що процес щеплення від COVID-19 в області залишається на низькому рівні, тому цю ситуацію можна покращити лише завдяки спільним зусиллям.

«Нам потрібно йти один одному назустріч та максимально сприяти у вирішенні тих чи інших проблемних питань. Завжди можете розраховувати на підтримку зі сторони обласної влади, адже ми покликані вам допомагати та спільно забезпечувати добробут волинян», – звернувся до присутніх Сергій Мовенко.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 368