Версія для друку
П'ятниця, 06 серпня 2021 16:48

Привітали працівників ветеринарії Ковельщини

Традиційно у другу неділю серпня відзначають своє професійне свято працівники ветеринарної медицини. З цієї нагоди, напередодні свята, працівників ветеринарії Ковельщини привітали керівники районної та міської влади.

Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації Ольга Черен відзначила важливу роль усіх ветпрацівників в забезпеченні епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва, попередження епідемій та охорони навколишнього середовища. Побажала добробуту, міцного здоров’я, сімейного щастя і злагоди, успіхів у роботі та нових професійних досягнень.

До вітань приєдналися голова районної ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельського управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Король, секретар Ковельської міської ради Оксана Багнова, які подякували присутнім за  сумлінну плідну працю та відданість професії.

За високий професіоналізм, вагомі  досягнення у праці, значний особистий внесок  у забезпечення стійкого епізоотичного благополуччя на Ковельщині та з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної  медицини відзначені подяками районної державної адміністрації та районної ради: Аліна Дранчак, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ковельського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області; Марія Криса, завідуюча  Голобської дільничної лікарні ветеринарної медицини Ковельської районної державної лікарні ветеринарної медицини; Олександр Курач, провідний лікар ветеринарної медицини Мельницької дільничної лікарні ветеринарної медицини Ковельської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 423

Галерея зображень