Версія для друку
Понеділок, 02 серпня 2021 19:29

Робоча зустріч

Сьогодні, 2 серпня 2021 року, відбулася робоча зустріч першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Сергія Книша з головою Заболоттівської селищної ради Валерієм Свіржевським. Під час зустрічі з представниками громади були порушені питання щодо пошуку джерел наповнення місцевих бюджетів, заготівлі другорядних лісових матеріалів, стану та ремонту доріг, незаконного видобутку піску, розвитку освітньої, медичної галузі, соціального захисту та сільського господарства. Також було обговорено питання щодо надання 6 прикордонному Волинському загону будівлю з земельною ділянкою для розміщення прикордонного підрозділу, який здійснює охорону державного кордону України.

В ході робочої поїздки Сергій Степанович ознайомився із діяльністю центру надання адміністративних послуг, з роботою КП «Заболоттівський центр первинної медичної допомоги Заболотівської селищної ради», стаціонарного та поліклінічного відділення КП «Заболоттівська районна лікарня Заболотівської селищної ради», Турської АЗПСМ, відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Під час зустрічі з представниками медичних та  навчальних закладів громади, одним із головних питань було прискорення темпів вакцинації проти коронавірусної хвороби.

- Ми несемо відповідальність за кількість хворих, темпи проходження вакцинації від COVID-19. Ви як керівники в громаді, як уособлення держави перед людьми, повинні власним прикладом показати шлях подолання цієї хвороби, - звернувся Сергій Книш до голови територіальної громади, керівників медичних та освітніх закладів. Також перший заступник голови райдержадміністрації зазначив, що на темп росту захворюваності впливають різні фактори і, відповідно, наслідки можуть бути різними.

На сьогодні в пунктах вакцинації дози вакцин є на вибір. Кожен може самостійно визначити чим щепитися від коронавірусної інфекції.

Проаналізувавши інформацію з вакцинації у Заболотівській громаді перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Книш наголосив на посиленні інформування населення про переваги вакцинування та наслідки пасивного ставлення до масштабів захворюваності. Сергій Степанович у підсумок зустрічі розповів про власний досвід вакцинації та закликав всіх долучитися до щеплення проти COVID-19 і зупинити хворобу спільними зусиллями.

Під час зустрічі були розглянуті проблемні питання, шляхи їх вирішення  та подальша співпраця гілки виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Відділ з питань організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 470

Галерея зображень