Версія для друку
Понеділок, 02 серпня 2021 17:47

  Центр масової вакцинації  відкрито в м.Любомль

Сьогодні, 02 серпня 2021 року,  у Любомлі відкрито Центр масової вакцинації від COVID-19. Центр буде працювати з 9.00 до 15.00 год. без вихідних, в якому вакцинуватимуть усіх охочих, кому виповнилося 18 років.

Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен спільно з  Любомльським міським головою Романом Ющуком, його заступниками, директором Центру первинної медичної допомоги Іваном Маїлом, медичним директором Любомльського ТМО Наталією Ліщук, завідувачем відділення Ковельського райвідділу ДУ «Волинський обласний центр контролю і профілактики хвороб МОЗ України» Лесею Ткачук,  оглянули  приміщення Центру масової вакцинації та ознайомилися з його роботою.

Ольга Черен, зауважила, що сама уже вакцинувалася щоб власним прикладом заохотити до цього своїх працівників і наголосила на важливості вакцинації, оскільки у будь-якому випадку вакциновані легше  переносять COVID-19.

Медичний  директор Центру ПМД Олеся Дубина, зазначила, що Центр вакцинації обладнаний усім необхідним і на сьогодні у пункті щеплень є вакцини «Сomirnaty», «CoronaVac», «Moderna».  Людей обслуговують лікар та медсестра. Після двох щеплень людина отримує міжнародне свідоцтво про вакцинацію у свого сімейного лікаря.

Протягом перших трьох годин роботи Центру, без попереднього запису, вакцинувалося уже  10 жителів Любомльщини, серед яких секретар Любомльських міської ради - Антон Фурманюк.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 1290

Галерея зображень