Версія для друку
Понеділок, 26 липня 2021 12:00

На зборах депутатської  комісії з  питань регулювання комунальної власності,  транспорту, зв’язку та інфраструктури

Під  головуванням депутата Ковельської районної ради Юрія Кондратовича, 26 липня  2021 року, відбулися збори депутатської комісії з питань регулювання комунальної власності,  транспорту, зв’язку та інфраструктури, участь у яких взяв перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Сергій Книш.

Т. в. о начальника управління – начальник  відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального  господарства управління регіонального розвитку Ковельської районної державної адміністрації Жанна Лук’янова проінформувала присутніх про стан  експлуатаційного утримання доріг у Ковельському районі. Про внесення змін до рішення районної ради від 18.12.2020 року №2/12 «Про районний бюджет на 2021 рік» доповіла  Світлана Карпюк, начальник відділ фінансів Ковельської райдержадміністрації.

Лариса Філіпчук, начальник Центру поштового зв’язку Ковель  АТ «Укрпошта» надала детальну інформацію щодо організації надання послуг поштового зв’язку населенню Ковельського району, а саме про впровадження пілотного проекту щодо роботи пересувного відділення поштового зв’язку (ПВПЗ), як повноцінного поштового відділення, яке приїжджає у невеликі села та хутори з населенням до 2 000 жителів. Пересувні відділенні потрібні для того, аби жителі навіть найвіддаленіших і найменших населених пунктів отримали всі потрібні їм поштові, логістичні й фінансові послуги.

Також  було заслухано заступника директора сервісного центру МВС № 0742 м. Ковель Дмитра Костика про роботу сервісного центру МВС № 0742, а саме про перелік та порядок надання  послуг. Депутати також поцікавилась роботою та якістю надання послуг виїзними мобільними сервісними центрами.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 442

Галерея зображень