Версія для друку
Четвер, 22 липня 2021 18:16

Поглиблювати співпрацю у сфері пробації

22 липня голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен провела робочу  зустріч з начальником філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області Юрієм Периком,  начальником Ковельського міськрайонного відділу  Іриною Смоляр, керівниками відповідних структурних підрозділів, які функціонують у  Ковельському районі. У заході взяв участь заступник голови  райдержадміністрації Дмитро Красносельський.

У ході  ділової, конструктивної розмови обговорено питання щодо  забезпечення максимальної ефективності заходів, спрямованих на соціальну адаптацію осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.   

Юрій Перик, начальник філії ДУ «Центр пробації» у Волинській області, детально зупинився на досягненнях, перспективах очолюваного колективу. Посадовець ознайомив з новітніми інструментами, що застосовуються у роботі з клієнтами, з метою забезпечення безпеки суспільства, повернення засуджених до законослухняного стилю життя. Юрій Ярославович поділився досвідом співпраці з волонтерами, громадськими організаціями, ідеями написання прєктів з метою залучення  грандів, як на теренах держави, так і за її межами. Також озвучив ряд проблем, вирішення яких потребує підтримки районної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, зокрема, щодо забезпечення службовими приміщеннями структурних підрозділів пробації, безкоштовного проїзду співробітників в громадському транспорті при виконанні ними службових обов’язків тощо.

Голова райдержадміністрації Ольга Черен подякувала присутнім представникам системи пробації  Волині і Ковельщини за  плідну  працю, вагомий внесок у реалізацію покладених завдань, наголосила на важливості проведення спільних право просвітницьких, комунікативних заходів та запевнила у всебічній підтримці органів пробації.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 416