Версія для друку
Неділя, 04 липня 2021 06:40

Шановні працівники поліції Ковельщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України!

Високе покликання хоробрих і мужніх людей, які обрали професію правоохоронця - це щоденно оберігати мир та спокій у нашій країні, захищати права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, при цьому, іноді, ризикуючи власним життям.

Саме на Вас покладені великі надії суспільства, щоб буква закону держави завжди втілювалась у повсякденному житті наших громадян. Ви покликані стояти на захисті прав та свободи. Ваше життя повязане з важливою та ризикованою справою – підтримання порядку, публічної безпеки та протидії злочинності.

Завдяки Вашому професіоналізму і відповідальному ставленню та вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Щиро зичимо Вам успіхів у професійному та особистому житті, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії Вам і Вашим рідним, а також мирного неба над головою, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок, а професійні зусилля завжди будуть винагороджені повагою і довірою кожного громадянина!

 

З повaгою

Ольга ЧЕРЕН, головa Ковельської paйонної деpжaвної aдмiнiстpaцiї

В’ячеслав ШВОРАК, голова Ковельської районної ради

Переглядів 653