Версія для друку
Вівторок, 15 червня 2021 17:13

У школі села Піща вже здійснюють зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи

Будівельні роботи у навчальному закладі села Піща Шацького району у самому розпалі. Тут активно тривають внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи. 

Незабаром новозбудований та реконструйований навчальні корпуси загальноосвітньої школи I-III ступеня села Піща Шацького району порадують учнів та вчителів закладу. В обох приміщеннях уже закінчили фасадні роботи та розпочали розмальовувати зовнішні стіни. 

У новозбудованому приміщенні завершують укладати облицювальну плитку в коридорах. Також облаштовують прилеглу територію, зокрема, на подвір’ї вкладається бруківка. 

До завершення підходять і роботи в актовій залі, їдальні, майже готова до використання котельня. Трохи більший об’єм будівельних робіт необхідно провести у спортивній залі, на часі там встановлення металевих конструкцій.  

Нагадаємо, що навчальний заклад у Піщі будується в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Кошторисна вартість об’єкту становить понад 55 млн грн, з яких 28 млн грн передбачено у 2021 році (кошти ДФРР – понад 25 млн. грн. та кошти місцевих бюджетів – близько 3 млн. грн.).

Будівельні роботи заплановано завершити у нинішньому році. Відтак, у селі Піща Шацького району постане новозбудований навчальний заклад на 200 учнівських місць, де будуть створені комфортні умови для надання якісних освітніх послуг. 

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Previous

Next

Переглядів 394