Версія для друку
Четвер, 10 червня 2021 17:22

Підписали Меморандум

Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен та Поворський сільський голова  Інна Бондарчук в ході робочої зустрічі  підписали Меморандум про співпрацю та партнерство між Поворською сільською радою та Ковельською райдержадміністрацією, спрямований на протидію домашньому насильству та обговорили шляхи вирішення важливої соціальної проблеми.

Метою Меморандуму є співпраця  сторін на засадах партнерства, спрямована на здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення комплексного інтегрованого підходу до подолання насильства та сприяння реалізації прав осіб, постраждалих від насильства, шляхом запобігання насильству, ефективного реагування на факти насильства, надання допомоги та захисту постраждалим особам.

 Поворський сільський голова Інна Бондарчук більш детально розповіла про кроки, які здійснюються в Поворській громаді для протидії насильству.

- Рада, що ми сьогодні зустрілись для того, щоб підписати меморандум, який дозволить нам посилити роботу в напрямку боротьби з насильством в сім'ї і насильством за ознакою статі. Сподіваюсь, що в результаті нашої співпраці ми створимо центр, де надаватимуть допомогу людям, які страждають від насильства, - зазначила Ольга Миколаївна.

Голова райдержадміністрації Ольга Черен зазначила, що сьогодні, на жаль, чимало людей стикається з подібним явищем. Щоб його подолати на Ковельщині реалізується комплекс відповідних заходів. Водночас, учасники зустрічі наголосили на неприпустимості будь-яких проявів насильства в суспільстві.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 531