Версія для друку
Четвер, 10 червня 2021 11:03

Чекаємо ваших пропозицій

На виконання п. 12 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2004 року № 429 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 10 листопада 2010 р. № 1042) повідомляємо, що трирічний строк повноважень спостережної комісії при Ковельській районній державній адміністрації закінчується у другому півріччі 2021 року.

До складу спостережної комісії входять представники громадських організацій, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, та окремі громадяни.

З метою формування нового складу спостережної комісії при районній державній адміністрації просимо підприємства установи і організації незалежно від форм власності, які бажають включити до нового складу спостережної комісії своїх представників, подати до райдержадміністрації відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства установи і організації, або рішення керівного органу організації до 15 вересня 2021 року.

Окремі громадяни подають заяви  за особистим підписом.

Сектор з питань оборонної роботи, цивільного захисту

та взаємодії з правоохоронними органами 

Ковельської районної державної адміністрації

Переглядів 503