Версія для друку
Вівторок, 01 червня 2021 08:48

Дорогі наші діти! Шановні батьки!

У перший день літа від усієї душі вітаємо вас з Міжнародним днем захисту дітей! Це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей.

Завдання родини, суспільства і держави — турбуватися про вас, адже для нас, дорослих, дуже важливо, щоб ви росли здоровими, щоб ваше дитинство було радісним і щасливим. Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.

Дякуємо всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки й також потребують тепла і любові.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня  зігріти теплом і любов’ю   дитячі серця, аби  діти знали, що ми їх дуже любимо і бажаємо їм радісного й безхмарного дитинства!

У цей  день зичимо  усім здоров’я,  добра, а вам, дорогі  юні друзі, щасливого дитинства та сяючих посмішок! Миру і щастя кожній дитині, кожній родині та Україні!

З повагою

Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 359