Версія для друку
Четвер, 15 квітня 2021 16:27

Засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ковельській райдержадміністрації

15 квітня 2021 року в залі засідань райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ковельській  райдержадміністрації.

Члени комісії розглянули питання про запровадження карантинних обмежень щодо сказу тварин (собака), в зв’язку з виявленням даного захворювання в с. Гішин Ковельського району, а також про запровадження карантинних обмежень щодо сказу тварин (кіт), в зв’язку з виявленням даного захворювання в с. Дроздні Ковельського району.

З урахуванням пропозицій, що надійшли в ході засідання, державною надзвичайною протиепізоотичною комісією при Ковельській райдержадміністрації прийнято рішення запровадити карантинні обмеження в неблагополучних по сказу тварин населених пунктах с. Гішин, с. Дроздні Ковельського району та загрозливої зони в радіусі 3 км від місця виявлення захворювання та затверджено план комплексних заходів щодо ліквідації сказу серед тварин на зазначених неблагополучних територіях.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 442

Галерея зображень