Версія для друку
Середа, 31 березня 2021 17:02

У Ковелі відбувся чемпіонат області з гри БОЧА серед людей з ураженням опорно-рухового апарату

31 березня у Ковелі, відбувся чемпіонат області з гри БОЧА серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, в якому взяли участь 15 осіб з інвалідністю на візках з різних куточків Волині, а саме: з м. Ковеля, м. Ківерці, смт Голоби, смт Турійськ, смт Ратне, с. Сошичне, с. Сереховичі. Організаторами змагань були відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”.

В урочистому відкритті чемпіонату взяли участь представники обласної, міської, районної влади.  До присутніх звернулися: міський голова Ігор Чайка, заступник голови районної ради Андрій Броїло,  начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” Віктор Галан-Влащук, голова громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Володимир Кравчук, які побажали спортсменам приємних емоцій, дружньої атмосфери  під час змагань та впевненості у власних силах на шляху до нових перемог. 

Переможцями та призерами змагань стали:

 у класі ВС1:

І місце – Павло Гущик (м. Ківерці);ІІ місце – Дарина Ткачук (м. Ковель);ІІІ місце -  Софія Шевчук (смт Голоби);

у класі ВС2:

І місце – Олександр Вакульський (м. Ковель);ІІ місце – Олег Гелетуха (м. Ковель);ІІІ місце - Олександра Миронюк (с. Сереховичі);

у класі ВС4:

І місце – Олександр Романюк (с. Сошичне);ІІ місце – Василь Патращук (смт Турійськ);ІІІ місце – Анатолій Ярошук (смт Ратне).

Переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами.

З їх числа  буде сформована збірна команда області на чемпіонат України з БОЧА, який  незабаром відбудеться в м. Одеса.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 451

Галерея зображень