Версія для друку
Понеділок, 15 лютого 2021 10:56

Відбулось публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм за 2020 рік

Сьогодні  під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Відкриваючи нараду, Роман Ярославович відмітив, що 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ковельщина, нажаль, зазнала непоправних втрат під час збройних конфліктів в Афганістані та в інших гарячих точках світу. Присутні вшанували загиблих земляків хвилиною мовчання.

Під час наради відбулось публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм, формування та реалізацію яких забезпечують головні розпорядники бюджетних коштів районного бюджету у межах бюджетних програм за 2020 рік. Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман зазначив, що правильно визначені пріоритети, постійний контроль за виконанням бюджетних призначень та раціональним використанням коштів районного бюджету, дозволили спрямувати кошти бюджету на розвиток, а саме на реалізацію багатьох проєктів практично у кожній галузі Ковельщини.

Начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк повідомила, що головними розпорядниками бюджетних коштів районного бюджету на офіційному веб-сайті райдержадміністрації оприлюднено:  інформацію про цілі державної політики у відповідній сфері діяльності та показники їх досягнення в межах бюджетних програм за звітний бюджетний період; звіти про виконання паспортів бюджетних програм; результати оцінки ефективності бюджетних програм за 2020 рік та здійснюється публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм, у тому числі досягнення цілей державної політики у відповідній сфері діяльності.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, а саме начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Лариса Білинська,

начальник гуманітарного розвитку райдержадміністрації Ірина Ревейчук,

начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації Галина Мишковець в ході публічного представлення інформації про виконання бюджетних програм акцентували увагу на досягненні конкретних цілей, що є підтвердженням ефективної діяльності їх виконавців у відповідних сферах, належного рівня виконання наданих законодавством повноважень.

Потому Роман Кульцман ознайомив керівників структурних підрозділів райдержадміністрації із попередньо погодженим президією Ковельської районної проєктом  порядку денного чергової сесії районної ради, яка відбудеться 19 лютого 2021 року. При цьому наголосивши на персональній відповідальності посадових осіб, безпосередньо причетних до підготовки проєктів відповідних рішень, належного представлення їх на засіданнях постійних комісій районної ради та безпосередньо під час пленарного засідання.  

В ході наради розглянуто ряд інших важливих питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності району. За результатами їх розгляду головуючим дано конкретні доручення виконавцям.

Відділ організаційної,  інформаційної  діяльності

та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 489

Галерея зображень