Версія для друку
Четвер, 07 січня 2021 13:01

Різдво – одне з найбільш важливих християнських свят, яке символізує духовне очищення та віру в добро

Вітання голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка з Різдвом Христовим

Шановні волиняни!

Щиро і сердечно вітаю вас зі світлим та радісним святом – Різдвом Христовим!

Одне з найбільш важливих християнських свят, Різдво символізує духовне очищення та віру в добро. Розпочинаючись зі сходом в Святвечір вечірньої зорі,воно об’єднує християн усього світу та відзначається на державному рівні більш ніж у 100 країнах.

У ці дні ми не лише намагаємося створити у своїх домівках атмосферу затишку, злагоди, гармонії та достатку. Підносячи молитву у храмі чи перебуваючи за родинним столом, кожен з нас дякує за прожиті дні та просить здоров’я і благополуччя своїм рідним та близьким.

У новорічно-різдвяні свята, які надихають на звершення добрих справ,ми намагаємося ще більше дарувати один одному турботи і тепла та віримо, що всі мрії і прагнення обов'язково збудуться.

Різдво вчить нас любити ближнього, проявляти доброту і милосердя до оточуючих, змушує цінувати життя, пробуджуючи в нас найкращі людські почуття. Тому важливо у ці дні не забувати про тих, хто потребує нашої допомоги – одиноких та нужденних.

Тож нехай ці святкові дні стануть для усіх нас джерелом душевних сил, радості та оптимізму, згуртують до спільних дій та добрих вчинків,а тепло різдвяної свічки зігріває кожну родину увесь 2021  рік.

Нехай разом із різдвяною зорею у дім увійдуть надія на щасливі зміни та зміцнення миру на рідній землі, а в домівках звучать веселі колядки та лунає дитячий сміх.

Будьте щасливі, благополучні та успішні, і хай Бог обдарує усіх міцним здоров’ям і щоденним достатком.

З Різдвом Христовим, дорогі волиняни!

Переглядів 441