Версія для друку
П'ятниця, 18 грудня 2020 09:43

Вручили подарунки

У переддень свята святого Миколая, тоді коли всі: і малеча, і дорослі з нетерпінням чекають свята, намагаються бути хоч трішки чемнішими і самі долучаються до дива, Миколай розпочав відвідини дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, з сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

За ініціативи служби у справах дітей райдержадміністрації, відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» районної ради вручено подарунки дітям вказаних категорій, що поживають на території Голобської, Люблинецької, Колодяжненської, Доротищенської, Тойкутської, Білашівської, Любитівської сільських рад

 Що може бути кращим за щирі дитячі усмішки, коли до святкової зали заходить - святий Миколай. Цих позитивних емоцій та радості не передати словами. Здається, що от-от і біля святого не залишиться й шпаринки, адже всі янголятка зібралися навколо нього, щоб заспівати пісеньку чи розказати віршика. Нехай вони іще невпевнені, ще з тремтінням у голосі дякують Миколаю, але щирість у оченятах не залишить байдужими нікого. Хочеться, щоб кожен із цих маляток мав люблячих маму і тата, адже ніщо і ніхто не замінить їхньої любові і тепла. 

Служба у справах дітей райдержадміністрації

Переглядів 523