Версія для друку
Понеділок, 14 грудня 2020 08:46

Шановні жителі Ковельщини! Дорогі учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Шановні жителі Ковельщини!

Дорогі учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня, у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми  вклоняємося подвигу людей, які приборкали ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки.

Це день загальнонаціональної скорботи за загиблими ліквідаторами, їх побратимами, що відійшли у вічність в наслідок радіоактивного опромінення. Вічна пам'ять усім співвітчизникам, хто в двобої з ядерним монстром віддав своє життя і здоров’я заради спасіння нашої землі та людей від трагедії планетарного масштабу.

Усі ми у неокупному боргу перед ліквідаторами Чорнобильської катастрофи. Тож віддячувати  їм маємо постійно. Не допускаймо, аби наші рятівники, їхні сім’ї, залишались наодинці з проблемами, зігріваймо повсякчас їх своєю увагою і турботою.

Хай дзвони Чорнобиля будуть вічною засторогою для держав і народів, аби подібна трагедія не повторилась ніде і ніколи. Не будьмо байдужі до проблем довкілля, аби на благословенній Богом землі щасливо і безпечно жили усі майбутні покоління. 

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції! Низький уклін Вам за Вашу мужність, жертовність і героїзм. Нехай Господь дарує Вам міцне здоров’я і благополуччя в родинах. Мирного  Вам неба над Україною, довгих та щасливих років життя.

З повагою

Роман Кульцман, заступник голови райдержадміністрації

В'ячеслав Шворак, голова районної ради

Переглядів 474