Версія для друку
Понеділок, 30 листопада 2020 10:03

Відбулась оперативна нарада

Сьогодні, 30 листопада 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради керівники структурних підрозділів проінформували про поточний стан справ за відповідними напрямками роботи та окреслили планові завдання на наступний тиждень.

Начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк проінформувала про хід виконання районного бюджету.

Щодо організації моніторингу стану захворюваності вчителів та здобувачів освіти в закладах загальної середньої освіти проінформувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук, зазначивши, що дане питання перебуває на постійному контролі відділу освіти та керівників навчальних закладів. У школах та дошкільних навчальних закладах забезпечено дотримання протиепідемічних заходів.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович відмітила, що рішенням уряду створена Національна соціальна сервісна служба України. Національна соціальна сервісна служба України буде забезпечувати управління системою надання соціальних послуг та організаційно, кадрово, методично забезпечувати їх розвиток, перш за все, на рівні місцевих громад. Також вона контролюватиме, щоб найуразливіші громадяни одержували базові соціальні послуги безкоштовно, належної якості, у відповідності із затвердженими стандартами і вимогами. У 2021 році передбачається утворення територіальних органів Нацсоцслужби на регіональному та субрегіональному рівнях.

Учасники наради обговорили ряд інших важливих питань, з поміж яких –захист прав та інтересів дітей, утримання доріг в зимовий період. В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходам суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня та дав низку доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 533

Галерея зображень