Версія для друку
Середа, 25 листопада 2020 09:00

Булінг у шкільному середовищі»

Булінг у шкільному середовищі»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. У рамках вищезгаданої акції за участю психолога відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді центру надання соціальних послуг комунальної установи центр надання соціальних послуг Аліни Тарасюк, начальника служби у справах дітей Ковельської райдержадміністрації Сергія Ілюшика, капітана поліції з ювенальної превенції Ковельського ВП  Олени Турчин відбулась профілактична бесіда і відеолекторій на тему «Стоп булінг у шкільному середовищі» на базі ЗЗСО І-ІІІ ст. «Білинський ліцей».

Зустріч була поділена на теоретичну і практичну частини. Під час теоретичної частини учні ознайомились з поняттям «булінг», його видами, наслідками та відповідальністю за його вчинення. Інспектор з ювенальної превенції Олена Турчин розповіла про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу та як вчасно і правильно реагувати на його прояви в освітньому середовищі.

Протягом практичної частини діти виконували вправи, спрямовані на формування відповідальної та безпечної поведінки, спробували зрозуміти почуття людини, яка зазнає насильства, вирішували ситуативні завдання, вступали в дискусію.

Служба у справах дітей райдержадміністрації

Переглядів 477