Версія для друку
Понеділок, 09 листопада 2020 08:16

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Ковельщини!

Шановні працівники культури та аматори народного

мистецтва Ковельщини!

Прийміть щиросердечні вітання зі святом – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Ваша професія особлива, адже покликана дарувати радість людям, наповнювати наші душі високими і світлими почуттями.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були й залишаються виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, незгасним світочем краси, добра і віри у краще майбутнє.

Ми високо цінуємо внесок культурно-мистецької спільноти району у розвиток національної культури й збереження народних традицій.

Ваші майстерність, талант і творчий пошук шанують земляки та гості Лесиного краю, які завдяки Вам отримують насолоду від спілкування з прекрасним, мають змогу збагачувати власний духовний світ і через Вас долучати  до животворчого джерела культурних скарбів своїх дітей. 

Низький уклін усім Вам за працю і творчість, за синівську любов до рідної солов’їної мови та отчої землі, яка явила світу так багато талановитих митців.

Бажаємо Вам нових успіхів і невичерпної наснаги у благородній діяльності задля духовного відродження і розквіту українського суспільства.   Міцного здоров’я Вам, благополуччя і щастя  в родинах, здійснення мрій  та Божого благословення на магії літа!

З повагою,

Роман Кульцман, заступник голови райдержадміністрації

Андрій Броїло, голова районної ради

Переглядів 631