Версія для друку
Вівторок, 03 листопада 2020 15:42

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 3 листопада 2020 року, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана.

Присутні члени комісії заслухали інформацію заступника  начальника Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області Олександра Деревянчука про стан зовнішнього протипожежного водопостачання в населених пунктах району.

Заслухавши інформацію та з урахуванням її обговорення, з метою забезпечення безпеки та вжиття заходів комісія вирішила рекомендувати керівникам органів місцевого самоврядування району вжити комплекс заходів контролю за утриманням протипожежних водойм, можливого додаткового облаштування протипожежних та акумулюючих водойм в населених пунктах району а також  залучення приватних водойм, ставків, тощо для забору води з них пожежними автомобілями у різні пори року.     

Також була заслухана інформація щодо використання водних об’єктів з виробничою та фізкультурно-оздоровчою метою, відпочинку населення на водних об'єктах та під час купального сезону.

Члени комісії визнали задовільною профілактичну роботу, проведену під час весняно-літнього пожежо-небезпечного періоду 2020 року на території Ковельського району.

Потому затвердили комплексний план профілактичних заходів на осінньо- зимовий період 2020-2021 років.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 473

Галерея зображень