Версія для друку
Понеділок, 02 листопада 2020 16:33

Відбулась оперативна нарада

Сьогодні, 02 листопада 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради керівники структурних підрозділів проінформували про поточний стан справ за відповідними напрямками роботи та окреслили планові завдання на наступний тиждень. Зокрема було проаналізовано ситуацію в регіоні та районі, пов’язану із поширенням коронавірусної інфекції.

Головний спеціаліст відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Анатолій Борка  доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації.

Про попередні підсумки виконання бюджету району у жовтні 2020 року проінформувала начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк. Світлана Семенівна зазначила, що виконані усі місцеві бюджети району, крім Дрозднівської сільської ради.

Про хід призовної кампанії на строкову військову службу учасники наради довідались із повідомлення головного спеціаліста відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Олександра Пшави.

В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них працівників райдержадміністрації та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 529

Галерея зображень