Версія для друку
П'ятниця, 23 жовтня 2020 12:33

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника, усіх, чиє життя і діяльність пов’язані з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, ветеранів життєво важливих галузей.

З цієї приємної нагоди висловлюємо вдячність усім, хто дбає про покращення стану автошляхів, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів та учасників дорожнього руху, своєчасність здійснення перевезень, успішне функціонування економіки та соціальної сфери. 

Ваш професіоналізм, почуття відповідальності перед суспільством є запорукою успішного розвитку нашого рідного краю та Української держави.

Щиро зичимо працівникам автомобільного транспорту  та дорожнього господарства нових трудових здобутків,  невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи. 

Бажаємо, щоб Ваша праця завжди приносила Вам лише задоволення та достаток, а кожен прийдешній день відкривав нові перспективи. Усім, хто по життю за кермом – ангела-охоронця в дорозі, щасливого повернення з подорожей і трудових рейсів. Миру, благополуччя в родинах, здійснення мрій та зеленого світла на усіх життєвих шляхах Вам, шановні винуватці свята.  

З повагою,

Роман Кульцман, заступник голови Ковельської районної державної адміністрації

Андрій Броїло, голова Ковельської районної ради

Переглядів 500