Версія для друку
Четвер, 22 жовтня 2020 11:56

Юні співачки з Ковельщини здобули перше місце у всеукраїнському пісенному конкурсі "Україна - це світло!"

Із  4 по 11 жовтня 2020 року відбувся всеукраїнський пісенний конкурс "Україна - це світло", у якому взяли участь  348 учасників (сольних виконавців і гуртів)  з  усіх областей України, які представили відеоролики з пісенними творами.

Організатори творчих змагань, що проходили за підтримки Міністерства молоді та спорту України в рамках Державної цільової програми «Молодь України» на 2016-2020 роки ставили за мету виявлення та підтримку вокально обдарованих дітей та молоді країни, розвиток та популяризацію вокального дитячого мистецтва,  збереження і примноження української пісенної спадщини, сприяння створення молоддю з різних регіонів України спільного українського культурного простору.

Дует "Ревейчук Соломія, Середа Дарина" з смт Люблинець Ковельського району під керівництвом знаного на Ковельщині викладача Тамари Можайської представили на конкурс пісню «Рідна серцю Україна»  (слова Алли Бінцаровської, муз. Сергія Родька).

Шестикласниці ОНЗ «Люблинецька ЗОШ І-ІІІ ступенів Люблинецької селищної ради Волинської області» не лише увійшли до числа фіналістів, а здобули перше місце у номінації «Естрадний вокал» у своїй віковій категорії. Юні вокалістки полонили авторитетне журі всеукраїнського конкурсу, у складі якого були народні та заслужені артисти України, високим рівнем виконавської та сценічної майстерності, гарним представленням свого номера, чудовими сукнями-вишиванками. А у фіналі, що проходив у форматі онлайн зустрічі з членами журі, продемонстрували чудове акапельне виконання пісні, впевнено відповіли на поставлені запитання.

Нещодавно Соломія та Дарина, як і інші переможці конкурсу, побували в столиці України, де у якості нагороди мали можливість безкоштовно записати конкурсну пісню на професійній студії звукозапису, а також безкоштовно відзняти відеоролик, який 30 разів транслюватиметься на телеканалі «Малятко ТВ».

Тож щиро вітаючи наших юних талановитих землячок та їх художнього керівника з переможним дебютом на всеукраїнському  співочому конкурсі, зичимо їм нових творчих злетів та досягнень.

Сектор організаційної та інформаційної діяльності

апарату райдержадміністрації

Переглядів 500

Галерея зображень