Версія для друку
Понеділок, 19 жовтня 2020 12:26

Відбулась щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, 19 жовтня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради керівники структурних підрозділів проінформували про поточний стан справ за відповідним напрямком роботи та окреслили планові завдання на наступний тиждень. Зокрема було проаналізовано ситуацію в регіоні та районі, пов’язану із поширенням коронавірусної інфекції, початок опалювального періоду в бюджетних установах району.  Також розглянуто важливі аспекти виборчого законодавства,  хід підготовки сесії районної ради, яка відбудеться 23 жовтня 2020 року. 

В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них працівників райдержадміністрації та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 467

Галерея зображень