Версія для друку
Вівторок, 13 жовтня 2020 16:30

З Днем захисника України

Дорогі захисники України, шановні мешканці Ковельщини!

14 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо відразу чотири величні свята, які є значимими для нашого народу: Покрова Пресвятої Богородиці, яка вважається заступницею християн і покровителькою українського воїнства в різні часи, День захисника України, 78-му річницю створення Української Повстанської Армії  та День українського козацтва. Ці свята символізують духовну силу, мужність, спадкоємність поколінь захисників рідної Вітчизни.

Від імені районної державної адміністрації, районної ради висловлюємо слова подяки  і шани учасникам операції Об’єднаних сил та антитерористичної операції, військовослужбовцям Збройних Сил України, добровольцям, волонтерам, які захищають суверенітет та територіальну цілісність України, ветеранам Другої світової війни, учасникам національно-визвольних змагань, воїнам запасу. Низький уклін усім, хто в той чи інший час віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої країни, її мирного сьогодення і майбуття.

Зі скорботою в серцях схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто пожертвував життям заради Батьківщини, рідного народу. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих Героїв. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про всіх, хто зазнав бойових поранень, фізичних і моральних травм та потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги.

     У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників Української держави, подарувати їм щасливу долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

     Слава Україні!

     Героям слава!

З повагою,

Роман Кульцман, заступник голови районної державної адміністрації

Андрій Броїло, голова районної ради.

Переглядів 555