Версія для друку
П'ятниця, 09 жовтня 2020 10:45

Шановні працівники поштового зв’язку!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього дня пошти, який традиційно відзначається 9 жовтня.

Протягом століть пошта була, й залишається надійним посередником в людському спілкуванні. Сьогодні, коли швидкими темпами розвиваються інформаційні технології та засоби зв’язку, поштовий зв’язок не втратив свого  значення, залишаючись життєво важливим видом комунікації та, водночас, відіграє важливу роль для економічного і соціального прогресу суспільства. Пов'язуючи виробництво і споживання, поштовий зв'язок активно впливає на економіку, управління, розвиток бізнесу і підвищення добробуту людей.

Відрадно, що в поштовій галузі працюють чудові відповідальні, віддані справі люди. Саме Ви є тією з’єднувальною ланкою, що забезпечує контакти та потреби жителів Ковельщини.

На території району працює професійний колектив поштовиків, який щоденно приймає й опрацьовує кореспонденцію, доставляє передплатникам листи, газети й журнали. Вас з нетерпінням чекають наші земляки, адже багатьом з них саме Ви доставляєте пенсію, соціальні виплати.

Тож прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю, терпіння і наполегливість, уважне ставлення до клієнтів. Щиро бажаємо Вам нових вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя у Ваших родинах.

З повагою,

Роман Кульцман,заступник голови райдержадміністрації

Андрій Броїло, голова районної ради

Переглядів 518