Версія для друку
Неділя, 04 жовтня 2020 09:36

Вітання голови ОДА Юрій Погуляйка з нагоди Дня працівників освіти

Сьогодні – День працівника освіти, або День вчителя. Свято людей, які приходять у наше життя та залишаються у ньому назавжди.

Шановні освітяни! 

Прийміть найщиріші слова вдячності за вашу працю, знання і тепло душі, якими ви так щедро ділитеся з нашими дітьми.  

Кожен з нас пам’ятає і цінує своїх вчителів, особливо першого вчителя, який відкрив нам дорогу в життя. Ставши дорослими, ми, батьки, приводимо вже до вас своїх дітей, довіряємо вам найдорожче, що у нас є. І щиро сподіваємося, що саме ви, вчителі, допоможете дітям отримати потрібні знання і реалізувати свої здібності, щоб потім правильно обрати життєвий шлях.

Ще більш ваша праця помітна сьогодні, коли зростає роль якісної освіти в сучасному світі. І я з приємністю хочу відзначити високий професійний рівень педагогів Волині.

Саме завдяки вашій самовідданій праці освіта в області зберігає традиційно високий рівень, успішно адаптується до нових економічних та суспільно-політичних умов. Це підтверджує успішно організований навчальний процес в умовах карантину.

Тож з нагоди вашого професійного свята щиро вітаю і досвідчених педагогів, і вчителів, які роблять перші впевнені кроки на педагогічній ниві.  

Міцного вам здоров'я, щастя, терпіння, оптимізму. Нехай у ваших серцях ніколи не згасає вогонь доброти, тепла і любові до дітей. Миру й добробуту вам і вашим родинам.

Переглядів 501