Версія для друку
Понеділок, 28 вересня 2020 10:18

Туристичні змагання з техніки пішохідного туризму та спортивного орієнтування

З нагоди Всесвітнього дня туризму службою у справах дітей, відділом освіти райдержадміністрації, спільно з Ковельською міськрайонною спілкою ветеранів Афганістану, 25 вересня в лісовому масиві поблизу с. Гішин організовано туристичні змагання з техніки пішохідного туризму та спортивного орієнтування. У заході взяли  участь учні 5-9 класів ЗЗСО  І-ІІІ ст. «Любитівський ліцей ім. Лесі Українки», ЗЗСО  І-ІІІ ст. «Дрозднівський ліцей», ЗЗСО  І-ІІІ ст. «Білинський ліцей», ЗЗСО  І-ІІ ст. «Рокитницька гімназія»,  ЗЗСО  І-ІІ ст. «Гішинська гімназія». Діти мали змогу виконати нормативи в техніці спуску, підйому, переправі на паралельних мотузках, подолання умовного болота за допомогою жердин, нависної переправи, стрільби з пневматичної гвинтівки, спортивного орієнтування на місцевості.

По закінченню змагань, перед учасниками походу виступив голова Ковельської  МО УСВ Афганістану Микола Савосюк та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Ілюшик, які  назвали переможців заходу  та вручили грамоти і подарунки.

В напруженій боротьбі у загальному заліку І місце здобула команда ЗЗСО  І-ІІ ст. «Рокитницька гімназія»,  ІІ місце - ЗЗСО  І-ІІІ ст. «Білинський ліцей» і ІІІ місце - ЗЗСО  І-ІІІ ст. «Дрозднівський ліцей».

Почесною грамотою Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану були нагороджені директор ЗЗСО І-ІІІ ст. «Дрозднівський ліцей» Сергій Лисюк та в.о. директора ЗЗСО  І-ІІ ст. «Гішинська гімназія» Людмила Пунда за активну життєву позицію, тісну співпрацю з «ветеранами-афганцями» Волині та сприяння розвитку туризму.

Служба у справах дітей райдержадміністрації

Переглядів 548

Галерея зображень