Версія для друку
Понеділок, 21 вересня 2020 12:23

Оперативна нарада

Сьогодні, 21 вересня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації .

В ході наради проаналізована ситуація в регіоні та районі, пов’язана із поширенням коронавірусної інфекції. Також підсумовано хід подання структурними підрозділами райдержадміністрації пропозицій до порядку денного чергової сесії районної ради. Серед обговорюваних питань: участь резервістів району у командно-штабних навчаннях "Об'єднані зусилля - 2020"; організація роботи відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації під час виборчого процесу з місцевих виборів 25 жовтня 2020 року; контроль за ходом підготовки установ бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років; організації відзначення державних та професійних свят та ряд інших.

За підсумками наради заступником голови райдержадміністрації Романом Кульцманом дані конкретні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, визначено терміни їх виконання.   

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 538