Версія для друку
Четвер, 17 вересня 2020 10:13

Вітання голови обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка з Днем рятівника

Шановні співробітники аварійно-рятувальних служб, цивільного захисту та пожежної охорони!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня рятівника, яке відзначається в Україні щороку 17 вересня. 

У цей день ми віддаємо данину поваги всім тим, хто вибрав важку і відповідальну роботу, хто стоїть на сторожі нашого спокою і благополуччя, протистоїть пожежам, повеням та епідеміям, ліквідовує наслідки буревіїв, снігопадів та різного роду аварій.

Порятунок людського життя – складна, відповідальна і благородна робота, що вимагає фахової підготовки, високого професіоналізму, самовідданості та постійної бойової готовності. Саме ці якості притаманні співробітникам екстрених служб Волині, які неодноразово доводили свою майстерність і ефективність в екстремальних ситуаціях. Рятувальники завжди перші там, де необхідна невідкладна допомога.

Сьогодні багатьом з них доводиться працювати й в умовах ведення бойових дій, де вони рятують людей, розміновують території, проводять аварійно–відновлювальні роботи.

Однак, свято є не лише професійним – його відмічають також громадяни, які зробили свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

У цей день висловлюю слова щирої вдячності кожному, хто, ризикуючи та долаючи небезпеку, приходить на допомогу людям, які потрапили в біду.

Бажаємо усім волинянам миру, здоров'я та благополуччя, а рятувальникам – якнайменше тривожних виїздів у сповненій небезпек службі, нових сил та натхнення у щоденній праці задля підвищення безпеки волинян.

З повагою голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко

Переглядів 523