Версія для друку
П'ятниця, 11 вересня 2020 11:42

Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, шанувальники і уболівальники спорту!

Щиро вітаємо Вас з Днем фізичної культури і спорту!

Фізична культури і спорт є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров’я кожного громадянина нашої держави. Заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість, патріотизм.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, чимало має їх і наш район. Ми пишаємося Вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви достойно зарекомендували себе в змаганнях на різних рівнях, гідними перемогами примножуєте спортивну славу Ковельщини, з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління. Адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов.

Дорогі жителі району! Нехай фізична культура і спорт стануть Вашими супутниками у житті, приносять Вам радість, енергію та відчуття молодості. Бажаємо всім винуватцям свята міцного здоров’я, успіхів, перемог на спортивних аренах та у всіх справах, миру, родинного благополуччя, щастя та здійснення мрій.

З повагою,

заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман,

голова районної ради Андрій Броїло

Переглядів 490