Версія для друку
Неділя, 23 серпня 2020 15:11

Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України

З нагоди Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України, 23 серпня на площі біля Центру культури та дозвілля Люблинецької об’єднаної територіальної громади, відбулися урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та святковий концерт аматорів художньої самодіяльності району.

Участь в заході взяли керівники райдержадміністрації, районної, селищної рад, представники підприємств, установ та організацій,  жителі району.

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Захід розпочався із спільної молитви за Україну та церемонії підняття Державного Прапора України під звуки Гімну.

Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих Героїв України, які віддали життя за свободу та незалежність України.

Потому відбулось покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків, які увіковічнюють героїчну трагічну історію нашої держави.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, Люблинецький селищний голова Наталія Сіховсяка підкреслили історичне значення ключових кроків, здійснених на шляху до проголошення незалежності держави.

За особистий внесок у розвиток Волинського краю, вагомі досягнення у праці, активну громадянську позицію  та з нагоди Дня Незалежності України Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено - Сергія Джалу, інженера з охорони і захисту лісу Ковельського спеціалізованого лісогосподарського акціонерного товариства «Тур» та подякою голови облдержадміністрації Ірину Лисюк, головного бухгалтера ТзОВ «Західмонолітбуд».

За вагомий особистий внесок в утвердження України, як суверенної, демократичної держави, у соціально-економічний розвиток Ковельщини, активну громадянську позицію та з нагоди 29-ї річниці незалежності України Почесною грамотою райдержадміністрації, районної ради нагороджені: Вікторія Котик, лікар загальної практики – сімейний лікар Люблинецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини ЦПМСД Ковельського МТММО та  Михайло Маркевич, старший солдат запасу, учасник АТО.

Щирими українськими піснями всіх присутніх вітали учасники художньої самодіяльності Ковельщини.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 651

Галерея зображень