Версія для друку
Понеділок, 17 серпня 2020 12:56

Відбулась оперативна нарада

Сьогодні, 17 серпня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час наради йшлося про нагальні проблеми і завдання з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації та про завдання райдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району на поточний тиждень.

Начальник Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації. Посадовець повідомив, що на минулому тижні у селі Волошки сталася пожежа. Горіла господарча споруда. Вогнем знищено повністю покрівлю, господарський інвентар, 7 тонн сіна, 25 кубометри дров. Ймовірна причина – підпал.

Оперативна інформація про надходження коштів до місцевих бюджетів, про стан виплати всіх видів державної соціальної допомоги, про основні організаційні заходи з підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, про підготовку заходів із відзначення 29-ї річниці незалежності України, про План заходів щодо підготовки та проведення серпневої конференції педагогічних працівників – основний спектр питань, з інформацією щодо яких виступили керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації: Наталія Гайдучик, Олена Давидович, Тетяна Музика, Тетяна Матяшук, Ірина Ревейчук.

В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них працівників райдержадміністрації та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

Сектор організаційної та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 538