Версія для друку
Середа, 12 серпня 2020 09:51

Доходи і видатки головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області в I півріччі 2020 року

За шість місяців поточного року до бюджету Пенсійного фонду України у Волинській області надійшло 1млрд 918,3 млн гривень власних коштів, у тому числі від сплати страхувальниками єдиного внеску, розподіленого на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, - 1 млрд 901,1 млн гривень, що на 2,3 %, або на 42,2 мільйони більше ніж за відповідний період минулого року.

Зі сплати обов’язкових платежів до Пенсійного фонду платниками Волині було перераховано 17,2 млн гривень, що на 0,6 млн гривень менше ніж у 2019 році. Загальна сума видатків Пенсійного фонду України на виплату пенсій в області з початку року становить 4,6 млрд гривень, що на 607,8 мільйонів більше ніж у першому півріччі минулого року. Відсоток забезпечення власними коштами потреби на виплату пенсій становить 41,35 відсотка.

Звертаємося до платників Волинської області (керівників підприємств, установ та організацій) з проханням дотримуватися платіжної дисципліни при перерахуванні обов’язкових платежів до Пенсійного фонду, щоб своєчасно та в повному обсязі забезпечити виплату пенсії в регіоні.

Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області

Переглядів 515