Версія для друку
Четвер, 06 серпня 2020 14:59

Із Днем будівельника!

У другу неділю серпня в Україні за традицією вшановують працівників та ветеранів будівельної галузі. Щиро вітаємо зі святом й засвідчуємо глибоку повагу до всіх жителів Ковельщини, які обрали нелегку та надзвичайно важливу професію будівельника.

Результати Вашої творчої праці – безцінні для кожної людини і суспільства. Це збудовані Вашими невтомними руками затишні оселі, об’єкти соціальної та економічної інфраструктури. У час науково-технічного прогресу невпинно змінюються технології в будівельній галузі, але, на щастя, для людей, яких в народі шанобливо називають будівничими, незмінними залишаються працьовитість, відповідальність і любов до обраної професії.

Тож нехай і надалі множаться Ваші трудові здобутки, хай з року в рік у нашім краї та в державі зростають обсяги будівництва, а Ваша надважлива праця буде затребуваною й належно оціненою у рідній країні.

Бажаємо Вам, шановні представники будівельної галузі, міцного здоров'я, творчої наснаги, благополуччя і щастя в родинах, мирної, квітучої долі Вам і Україні.

З повагою,

Роман Кульцман, заступник голови Ковельської районної державної адміністрації

Андрій Броїло, голова Ковельської районної ради

Переглядів 563