Версія для друку
Четвер, 16 липня 2020 12:14

День бухгалтера – це професійне свято, яке відзначають 16 липня.

День бухгалтера – це професійне свято, яке відзначають 16 липня.

Бухгалтери сьогодні потрібні на будь-якому, навіть найменшому підприємстві, в будь-якій фірмі і організації, в установах різного виду. Саме чітка і грамотна робота представників професії бухгалтера може бути запорукою успішної і налагодженої діяльності не тільки окремого підприємства, але і всієї економіки країни.

Сьогодні, 16 липня, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський урочисто привітали з Днем бухгалтера працівників цієї важливої галузі.

Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман подякував присутнім представникам багаточисленної бухгалтерської когорти району, відзначивши їх значний внесок у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, додавши, що без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки району та держави загалом.

Роман Ярославовчи побажав всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги та вручив грамоти райдержадміністрації.

За сумлінне високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію програм соціально-економічного розвитку Ковельщини, активну громадянську позицію та з нагоди Дня бухгалтера подякою голови Ковельської районної державної адміністрації, голови Ковельської районної ради нагороджені:

Наталія Боярчук - головний спеціаліст відділу фінансів  райдержадміністрації

Алла Ведмедюк - головний спеціаліст - головний бухгалтер відділу містобудування та архітектури управління регіонального розвитку райдержадміністрації

Ольга Кашуба - бухгалтер відділу освіти райдержадміністрації

Алла Кравчик - головний бухгалтер Доротищенської сільської ради

Валентина Лукашук - начальник відділу обліку та звітності, головний бухгалтер виконавчого апарату районної ради

Наталія Оксюк - головний бухгалтер Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Ковельської районної ради

Оксана Пастушок - головний спеціаліст відділу бухгалтерського  обліку, звітності та господарського забезпечення  управління соціального захисту населення  райдержадміністрації

Наталія Сачик - головний спеціаліст відділу бухгалтерського  обліку, звітності та господарського забезпечення  управління соціального захисту населення  райдержадміністрації

Марія Стасюк - головний бухгалтер Любитівської сільської ради.

На адресу бухгалтерів пролунали щирі слова подяки за їх професіоналізм, високу відповідальність за доручену справу.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 651

Галерея зображень